• Veiliger, mooier & leuker!
  • Ontwerp uw unieke hoes
  • Keuze uit 100+ afbeeldingen
  • Betaal veilig via uw eigen bank

Scootsee original. Deze hoes is voor alle modellen die een min of meer rechthoekige vorm hebben. De hoes past zich aan uw model rugleuning aan.

De Scootsee HC model veiligheidshoes is gemaakt naar de vorm rugleuning van het merk Handicare. Er zijn ook submerken welke deze vorm rugleuning hebben, u selecteert dus op de vorm van uw rugleuning, niet op merk, ook heeft Handicare meerdere modellen rugleuningen.

De Scootsee LM  model veiligheidshoes is gemaakt naar de vorm rugleuning van het merk Life & Mobility. Er zijn ook submerken welke deze vorm rugleuning hebben, u selecteert dus op de vorm van uw rugleuning, niet op merk, ook heeft Life & Mobility meerdere modellen rugleuningen.

Reviews

Wat zeggen anderen?

Ik ben er heel blij mee.

Een veiligheidshesje vindt ik maar niks. Dat is niet mooi. Met de Scootsee voel ik me veilig op de weg. En het is veel mooier.

Dennis - juli 2020

Dit is toch veel mooier dan zo'n hesje.

Dit is toch veel mooier dan zo’n hesje. En ik was de eerste die de Scootsee mocht uitproberen.

Piet - juli 2020

Super oma

Ik kreeg een Scootsee hoes kado. Ik ben trots op mijn kleinkind, ik kreeg eerst een tas met de tekst Super Oma, dat wilde ik ook graag op de hoes hebben. En het is een mooie rooie hoes.

Manita - juli 2020

Over ons

Scootsee

Eind 2019 ontstond het idee om iets anders te gaan maken voor scootmobielen wat de zg. veiligheidshesjes moet kunnen vervangen. Is dat wat als idee ontstaat om te zetten in een volwaardige veiligheidshoes?

Lees meer