• Veiliger, mooier & leuker!
  • Ontwerp uw unieke hoes
  • Keuze uit 100+ afbeeldingen
  • Betaal veilig via uw eigen bank

Kies hier uw model hoes

Maak hier de keuze tussen een hoge en en lage rugleuning. Kiest u de hoge rugleuning, (met of zonder hoofdsteun) dan hebt u hierna de keuze naar de vorm. Een hoge rugleuning is doorgaans 50 – 55cm hoog.

Heeft u een lage rugleuning? Dit betreft meestal een opvouwbare scootmobiel.

Reviews

Wat zeggen anderen?

Ik ben er heel blij mee.

Een veiligheidshesje vindt ik maar niks. Dat is niet mooi. Met de Scootsee voel ik me veilig op de weg. En het is veel mooier.

Dennis - juli 2020

Dit is toch veel mooier dan zo'n hesje.

Dit is toch veel mooier dan zo’n hesje. En ik was de eerste die de Scootsee mocht uitproberen.

Piet - juli 2020

Super oma

Ik kreeg een Scootsee hoes kado. Ik ben trots op mijn kleinkind, ik kreeg eerst een tas met de tekst Super Oma, dat wilde ik ook graag op de hoes hebben. En het is een mooie rooie hoes.

Manita - juli 2020

Over ons

Scootsee

Eind 2019 ontstond het idee om iets anders te gaan maken voor scootmobielen wat de zg. veiligheidshesjes moet kunnen vervangen. Is dat wat als idee ontstaat om te zetten in een volwaardige veiligheidshoes?

Lees meer