• Veiliger, mooier & leuker!
  • Ontwerp uw unieke hoes
  • Keuze uit 100+ afbeeldingen
  • Betaal veilig via uw eigen bank

Voor bedrijven

De Scootsee veiligheidshoes biedt voor bedrijven de mogelijkheid om hun logo en/of reclame in full color op de Scootsee hoes te zetten.

Uw logo op de Scootsee: wat is het voordeel voor uw bedrijf?

Met uw logo op een Scootsee veiligheidshoes rijden de gebruikers jarenlang rond met uw reclame-uiting.
Bedenkt u maar eens hoeveel mensen uw naam regelmatig zullen tegenkomen.

Voordelen voor scootmobiel winkels.

Stel: De klant is van plan een scootmobiel te kopen. Op het einde is het bijna standaard dat de vraag komt “kan er wat van de prijs af?”
Of  “Ik wil er wel graag een mandje bij of ander accessoire”. Uw antwoord kan zijn, “van de prijs kan niets af, maar ik kan er wel een Scootsee veiligheidshoes bij geven.” Hier heeft u uw eerste voordeel behaald.

Naamsbekendheid.

Wanneer er scootmobielen met uw logo rondrijden in uw regio wordt dit door veel mensen gezien. Hoe meer men uw naam ziet, hoe vertrouwder en herkenbaarder uw naam wordt. Wanneer uw naam steeds wordt gelezen en die van uw concurrent niet zal men eerder geneigd zijn om een scootmobiel aan te schaffen bij een naam (merk) dat men kent, dat voelt dan vertrouwd. Voorbeelden van merken die blijven adverteren om de naamsbekendheid in stand te houden zijn er te over, Coca Cola, McDonalds, Samsung enz.

Het mooie is dat u de Scootsee veiligheidshoes helemaal zelf kunt samenstellen. Om het zo mooi mogelijk te maken kunt u het beste met PNG files werken. Dit zijn vrijstaande afbeeldingen, dus zonder kader. Deze PNG files kunt u het best max. 35 cm breed maken met een resolutie van 200 tot 300dpi.

 

De belastingdienst: met uw reclame op de Scootsee veiligheidshoes is deze volledig aftrekbaar als reclame post.

Vraag naar de staffelprijzen.