• Veiliger, mooier & leuker!
  • Ontwerp uw unieke hoes
  • Keuze uit 100+ afbeeldingen
  • Betaal veilig via uw eigen bank

Veelgestelde vragen

Waarom is de Scootse veilig?

Omdat de Scootsee een opvallende kleur heeft is de Scootsee rondom goed zichtbaar. U kunt op de hoofdsteun of hoes aangeven wat de max. snelheid is van uw scootmobiel, het achteropkomende verkeer kan daar dan rekening mee houden. U kunt -wanneer u slechthorend bent- er een SH teken opzetten, overige weggebruikers kunnen daar dan rekening mee houden.  U kunt een “aan deze zijde passeren” bord op uw Scootsee hoes zetten. Alles is beter dan wanneer u met een zwarte rugleuning in het verkeer rondrijd, dan valt u veel minder op.

Hoe lang is de levertijd?

Doorgaans hebt u de Scootsee tussen 7-15 dagen in huis.

Mijn Scootsee is vies geworden, kan ik hem uitwassen?

U kunt de Scootsee hoes uitwassen, u behandeld deze hetzelfde als fijnwas. U kunt met de hand uitwassen of in de wasmachine op 30 graden.

Wordt de Scootsee in het buitenland vervaardigd?

De Scootsee veiligheidshoes is een 100% Nederlands product.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn zo laag mogelijk gehouden. De Scootsee wordt in een bubbeltjes envelop verzonden en is daarmee een brievenbus pakketje. Incl. de verpakking komt de prijs daarmee op €4,95 in Nederland en €6,00 in België.

Ik wil een Scootsee hoes cadeau geven, is er een cadeau verpakking?

Er is nu nog geen cadeauverpakking. In de nabije toekomst zal deze mogelijkheid worden toegevoegd.

Kan ik het logo van onze Scootmobiel club op de Scootsee zetten?

U kunt een logo op de Scootsee zetten, het mooist zal het zijn als dit een PNG file is, deze is vrijstaand en heeft dus geen kader. Max. 35 cm breed, 200 DPI. Iedere fotograaf die overweg kan met Photoshop kan u hierbij helpen.

Kan ik een eigen foto op de Scootsee zetten?

Het is mogelijk om een foto op uw Scootsee hoes te zetten.
Om te voorkomen dat men een foto TE groot gaat maken dmv opschalen heeft Scootsee de mogelijkheid toegevoegd om een leuk fotolijstje over de foto te plaatsen.
Als u dan de foto combineert met andere afbeeldingen wordt het een mooi geheel.

Ik zou graag een andere afbeelding willen.

U kunt een keuze maken uit vele afbeeldingen, bloemen, dieren, ruig, lief enz. Wanneer er vraag komt naar andere afbeeldingen zullen we kijken of we deze kunnen toevoegen.

Kan ik meerdere afbeeldingen in mijn ontwerp zetten?

Ja, u kunt meerdere afbeeldingen in uw ontwerp zetten. U kunt dus combineren wat u wilt. U mag de afbeeldingen zelfs (gedeeltelijk) over elkaar zetten, wees creatief.

Kan ik voor de pasvorm op merk zoeken?

Het is ondoenlijk om selecties te maken op merk, u maakt uw keuze aan de hand van de vorm van uw rugleuning. Er zijn namelijk in Nederland 19 merken actief waarvan een aantal merken weer onder submerken verkrijgbaar zijn, de zg ‘private labels’. De 19 basismerken hebben in totaal 299 modellen scootmobielen.

Mijn hoes is afgestikt in wit.

Alle hoezen worden afgestikt in wit, behalve de rode hoes, deze wordt in rood afgestikt.

Scootsee service (teksten)

Wilt u een andere tekst dan die beschikbaar zijn op de site? U kunt zelf een tekst uploaden, het mooist is het als deze in png formaat is, deze is dan vrijstaand, dus zonder een kader eromheen.
U kunt ook contact opnemen met Scootsee via info@scootsee.com en aangeven welke tekst u wilt hebben. Is het een algemene tekst zal deze op de site bij teksten worden toegevoegd. Is het een persoonlijke tekst zal Scootsee er een png file van maken en deze naar u toesturen zodat u deze zelf kunt uploaden.

 

 

 

Kan de Scootsee tegen regen?

Ja, de Scootsee kan tegen regen. De Scootsee wordt natuurlijk wel nat. Als u in de regen rijdt zult u daar geen last van hebben, u zit immers tegen de rugleuning. Wanneer u uw scootmobiel in de regen parkeert kunt u de hoes simpel verwijderen en in uw tas doen. Vertrekt u weer dan schuift u de Scootsee weer over uw leuning. Wanneer u een hoofdsteun hebt kunt u de Scootsee niet even snel verwijderen. In dit geval schuift u de Scootsee naar boven en draait u deze om de hoofdsteun. U kunt een plastic tasje van de supermarkt nemen en deze over de hoofdsteun trekken. Bij vertrek schuift u de hoes weer over de rugleuning.

U kunt uw Scootsee veiligheidshoes ook inspuiten met een waterafstotende spray. Er zijn vele soorten in de handel. Bij Action €1,29 en Kruitvat €2,50

Ik heb een tas achterop de rugleuning.

Is de tas afneembaar? Dan zou u een Scootsee kunnen overwegen zonder afbeeldingen aan de achterzijde. De felle kleur blijft dan achter nog gedeeltelijk zichtbaar en ook van de zijkant valt u nog steeds goed op. Zit de tas vast aan uw scootmobiel, dan is het helaas niet mogelijk om een Scootsee om uw rugleuning te doen. Er wordt in de toekomst bekeken of er andere mogelijkheden zijn. De stoelzijde blijft natuurlijk wel vrij om een mooi ontwerp op te zetten.

Is de Scootsee ook voor elektrische rolstoelen?

De Scootsee veiligheidshoes is voor alle rugleuningen zolang er geen attributen aan de rugleuning zijn gemonteerd. De Scootsee veiligheidshoes kan dan niet over de rugleuning geschoven worden.

Het bord max snelheid op mijn hoofdsteun is een rechthoekig bord, hoe komt dat?

Er zijn 19 merken scootmobielen met 299 modellen, er zijn dan ook vele modellen hoofdsteunen. Er zijn allerlei vormen, de ene is breder, de ander is ronder of juist rechthoekig enz. De Scootsee hoofdsteun hoes is zo rekbaar dat hij over iedere hoofdsteun gaat.  Omdat een mooi rond bord in een aantal gevallen niet mooi rond meer is door de stretch van de hoofdsteun heeft onze ontwerper een nieuw bord ontworpen in een rechthoek vorm, het blijft ten alle tijden een goed zichtbaar en herkenbaar bord.

Hoe zit het met garantie?

De Scootsee veiligheidshoes hoes is een in Nederland gefabriceerd product. De Scootsee veiligheidshoes is een totaal nieuw product. De Scootsee hoes is in 2020 uitgebreid getest. Een proefmodel lag 24 uur per dag buiten gedurende 5 maanden, overdag in de zon en vele malen nat geworden en weer opgedroogd. Er was geen (storende) verkleuring waarneembaar. Dit zou ongeveer vergelijkbaar zijn met enkele jaren scootmobiel gebruik. Afhankelijk van hoeveel u uw scootmobiel gebruikt en waar u uw scootmobiel stalt. U laat uw scootmobiel altijd buiten in weer en wind staan? Dan is het advies om uw Scootsee hoes te verwijderen. Staat uw scootmobiel altijd onder dak gestalt, dan kunt u uw Scootsee hoes gewoon laten zitten. De Scootsee is een gepersonaliseerde hoes, dus u heeft deze naar uw ontwerp gemaakt. Daarom kunt u de Scootsee niet retourneren vanwege ontwerp foutjes. Mocht u een fabricage fout tegen komen, neem dan contact op met Scootsee, we zullen een passende oplossing bieden.

Auteursrecht?

De aangeboden afbeeldingen zijn legaal, ze komen o.a. van eigen fotograaf en ontwerper, ze komen rechtstreeks van de artiest zelf, bv de Emoji’s komen van Yayayoyo, een artieste uit Israël. En ze komen van stocksites. Waneer u zelf een logo of anderszins upload moet u hiervan de rechten bezitten of toestemming hebben voor gebruik en om af te drukken. Scootsee kan niet aansprakelijk worden gesteld voor illegale uploads.

Staat altijd het Scootsee logo op de Scootsee veiligheidshoes?

Ja, op iedere hoes voor de rugleuning staat op de zijkant een logo van Scootsee. De reden is dat er dan minder reclame hoeft te worden gemaakt. Reclamekosten komen altijd bovenop de prijs van een product. Om de prijs van de Scootsee zo laag mogelijk te houden wordt een logo op de zijkant gezet. Op alle producten die u koopt staat een logo van het merk. Kijkt u maar op uw televisie, stofzuiger, auto, koffiezetapparaat. U bent straks toch ook wel trots met een echte Scootsee veiligheidshoes op uw scootmobiel.

Ik heb op mijn hoes een afbeelding of tekst staan die ik niet wilde hebben.

Er komt niets op de hoes staan wat u niet hebt ontworpen.
Als u de hoes ontwerpt en een afbeelding of tekst gebruikt welke u niet wilt hebben dient u deze te verwijderen met de ‘verwijder selectie’ knop.
Wanneer u een afbeelding of tekst buiten het kader sleept (en dus op het scherm niet meer ziet) is de afbeelding of tekst er nog wel.
Deze komt dan (gedeeltelijk) op de zijde van de hoes waar u deze naar toe hebt gesleept. Hier kan Scootsee niet voor aansprakelijk worden gesteld.