• Veiliger, mooier & leuker!
  • Ontwerp uw unieke hoes
  • Keuze uit 100+ afbeeldingen
  • Betaal veilig via uw eigen bank

Hoe te beginnen?

1) U maakt een keuze onder “Hoes ontwerpen”. U heeft uw model bepaald, dan komt u op de ontwerp pagina.

2) Vervolgens kunt u afbeeldingen kiezen uit de galerij, deze staan gerangschikt onder diverse categorie├źn zoals borden (verkeer), dieren, bloemen, Born To Ride, emoticons, diversen. Het is zelfs mogelijk om meerdere afbeeldingen te gebruiken in uw ontwerp. U kunt de afbeeldingen groter of kleiner maken (schalen). Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een vlinder op een bloem laten landen, of een vogel boven op een verkeersbord zetten.


Zie hier de basisuitleg met daar achteraan een uitgebreidere uitleg hoe een foto
uploaden en deze in een lijstje plaatsen.

Hier een korte basisuitleg.

TIP), Hebt u een hoofdsteun, geef dan voor de veiligheid de snelheid van uw scootmobiel aan middels een max. snelheid bord welk overeenkomt met de snelheid van uw scootmobiel op uw hoofdsteun hoes. Hebt u geen hoofdsteun, plaats dan een max. snelheid bord welk overeenkomt met de snelheid van uw scootmobiel op de hoes.

3) Het is mogelijk om een logo toe te voegen. Het is het mooist als dat logo een PNG bestand is, dit is een vrijstaande afbeelding zonder kader. Zorg ervoor dat dit PNG bestand ongeveer 35 cm breed is en 300 dpi is. Dit bijvoorbeeld voor een scootmobiel club of een zorginstelling die hun scootmobielen herkenbaar willen maken.

TIP) U houdt niet van afbeeldingen achterop uw scootmobiel? Kies dan alleen een opvallende kleur zodat u tenminste wordt gezien in het verkeer. Maar maak dan voor de veiligheid wel de snelheid van uw scootmobiel kenbaar middels een max. snelheid bord welk overeenkomt met de snelheid van uw scootmobiel.

Gaatjes maken in de Scootsee hoes voor de hoofdsteun.

TIP) De Scootsee veiligheidshoes is niet voorzien van gaatjes voor de hoofdsteun. Dit omdat er zoveel modellen hoofdsteunen zijn met verschillende afstanden van de pennen die in de rugleuning komen.
Hoe er gaatjes in te maken op de juiste plek?
1) Neem de hoofdsteun van de rugleuning.
2) U kunt als u de Scootsee hoes over de rugleuning hebt geplaatst en juist hebt gepositioneerd de plek van de gaten door een klein streepje te zetten markeren.
3) Dan schuift u de Scootsee hoes een stuk naar boven, u neemt de plek van het streepje tussen duim en wijsvinger en knipt op het streepje een halve cm in, dit bij beide markeringen.
4) Als u de Scootsee hoes weer terug over de rugleuning trekt kunt u de hoofdsteun weer terug zetten.

 

 

Hier enkele voorbeelden om inspiratie op te doen.

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding.